Un arxiu fotogràfic de Benilloba (4)

Maig, 2017

La quarta galeria mostra una selecció de les imatges de l’arxiu de la família Bonet Julià. Els estic molt agraïda, especialment a Isabel que m’ha permés fullejar durant dies els seus arxivadors plens de meravelles documentals.

El pare era Juan Bonet Pastor, fill de Batiste Bonet Calabuig i Julia Pastor Olcina, coneguts per la fàbrica de la llum de Penàguila. Enriqueta Julià Julià, la seua dona, té 85 anys i va nàixer a Boufarik (Algèria) on l’any 1931 els seus pares, Juan Bautista Julià Aura i María de la Soledad Julià Ortiz (Maria la Sella), se’n van anar a treballar en les dues xiquetes que ja tenien, María i Isabel. Enriqueta deu el seu nom a Enrique García Iborra que vivia en la seua dona, Patrocinio García Martínez, a l’actual Casa Abadia de la plaça de l’Omet. Allí feia feina la tia Marieta Julià Ortiz i els propietaris, en agraiment, li van deixar la casa que després passaria a la parròquia de Benilloba.

Instruccions d’ús / Instrucciones de uso / Directions for use

Compartisc aquestes imatges i documents amb l’objectiu de disseminar el seu coneixement i evitar que es perden per sempre. Les meues instruccions d’ús són: pots descarregar-les per a ús privat; si les còpies en altres mitjans com a xarxes socials, has d’afegir tant el nom dels seus propietaris (entre parèntesis en el peu de foto) com el d’aquesta web, unaherrerodebenilloba.com; i si vas a reproduir-les en una altra web, un llibre o qualsevol altre tipus de mitjà de publicació, cal tindre la meua autorització per escrit i amb anterioritat, escriu-me a unaherreroydebenilloba@gmail.com. L’ús comercial del contingut d’aquesta web no està permés.

Comparto estas imágenes y documentos con el objetivo de diseminar su conocimiento y evitar que se pierdan para siempre. Mis instrucciones de uso son: puedes descargarlas para uso privado; si las copias en otros medios como redes sociales, has de incluir tanto el nombre de sus propietarios (entre paréntesis en el pie de foto) como el de esta web (unaherrerodebenilloba.com); y si vas a reproducirlas en otra web, un libro o cualquier otro tipo de medio de publicación, has de obtener mi autorización por escrito y con anterioridad, escríbeme a unaherreroydebenilloba@gmail.com. El uso comercial del contenido de esta web no está permitido.

By sharing these pictures and documents I aim to disseminate awareness and avoid them being lost forever. My directions for use are: you can download them for personal use; if you copy them in other media such as social networks, include the owners’s name (between brackets on the picture caption) as well as this website name (unaherrerodebenilloba.com); and if you plan to reproduce them in another website, a book or any other means of publication, you need to have beforehand my written authorisation, contact me at unaherreroydebenilloba@gmail.com. Commercial exploitation of the contexts of this website is not allowed.

Aviso legal Política de cookies – Política de privacidad