Un arxiu fotogràfic de Benilloba (4)

La quarta galeria mostra una selecció de les imatges de l’arxiu de la família Bonet Julià. Els estic molt agraïda, especialment a Isabel que m’ha permés fullejar durant dies els seus arxivadors plens de meravelles documentals.

El pare era Juan Bonet Pastor, fill de Batiste Bonet Calabuig i Julia Pastor Olcina, coneguts per la fàbrica de la llum de Penàguila. Enriqueta Julià Julià, la seua dona, té 85 anys i va nàixer a Boufarik (Algèria) on l’any 1931 els seus pares, Juan Bautista Julià Aura i María de la Soledad Julià Ortiz (Maria la Sella), se’n van anar a treballar en les dues xiquetes que ja tenien, María i Isabel. Enriqueta deu el seu nom a Enrique García Iborra que vivia en la seua dona, Patrocinio García Martínez, a l’actual Casa Abadia de la plaça de l’Omet. Allí feia feina la tia Marieta Julià Ortiz i els propietaris, en agraiment, li van deixar la casa que després passaria a la parròquia de Benilloba.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s