Un arxiu fotogràfic de Benilloba (5)

Imatges trobades a les cases de Benilloba, la història de les quals ens ha arribat incompleta. Els noms dels protagonistes s’han perdut o soles queda una paraula o l’estudi on es va fer la foto. Agrairia tota ajuda per treure’ls de l’oblit. /  Halladas en casas de Benilloba, la historia de estas imágenes nos ha llegado incompleta. Tal vez se hayan perdido los nombres de los protagonistas o solo quede una anotación o el estudio donde se tomó la foto. Agradezco cualquier ayuda para sacarles del olvido.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s